Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

Over Riviera Maison

Een visie is een idee met de kracht om werkelijkheid te worden. Het idee is een internationaal succesvol interieurmerk neer te zetten. Een merk met een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.

Exclusiviteit
Exclusiviteit is mogelijk door de gehele collectie - meer dan 3.000 producten - zelf te ontwerpen. Inspiratie en ideeën zijn er bij de ‘man achter Rivièra Maison’ Henk Teunissen in overvloed en worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison.

Sfeer en service
Een absolute voorwaarde is dat de producten sfeer uitstralen. Sfeer die ook terug te vinden is in onze winkels. Daarom is een team van stylisten continue bezig onze winkels sfeervol in te richten om zo de klanten inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en vier keer per jaar wordt de collectie vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg!

Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle is trots accessoire dealer van Rivièra Maison. Wij hebben dan ook altijd de nieuwste collectie van Rivièra Maison in de winkel liggen. Proef de sfeer van onze collectie in de winkel en in onze Riviera Maison webshop en bezoek ook de Riviera Maison Sale.

 

Bekijk ook onderstaande pagina's binnen onze website: 

Riviera Maison Zwolle 

Riviera Maison Kampen

Riviera Maison Harderwijk  

Riviera Maison Elburg

Riviera Maison webshop

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543