Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

Dagelijks onderhoud

Door regelmatig onderhoud blijft tapijt langer mooi. Binnengelopen vuil en vlekken moeten natuurlijk direct worden verwijderd. Indien u modder eerst even laat opdrogen, is het makkelijker op te nemen. Stof is vaak niet of nauwelijks te zien, maar het is er wel. Twee maal per week stofzuigen is daarom echt het minimum, zowel voor het effectief verwijderen van stof als van grover vuil. Ook zullen de poolvezels in de looppaden zich weer oprichten. Het tapijt ziet er in een handomdraai weer prachtig uit. Een goede stofzuiger is het halve werk. Oude, slecht onderhouden stofzuigers en apparaten waarvan de stofzak (bijna) vol is, doen hun werk aanmerkelijk minder. Uit hygienisch oogpunt is het belangrijk om de stofzak maandelijk te vernieuwen. Ook als die nog niet vol is. Een stofzuiger met een zogeheten hepafilter (luchtfilter in de stofzuiger) of een dubbelwandige stofzak, is een echte aanrader. Het zorgt ervoor dat het overgrote deel van de stofuitstoot in de stofzuiger wordt tegengehouden. Gunstig voor mensen met een allergie voor huisstof. Aangeraden wordt een stofzuiger met een aangedreven rollenborstel en een onderdruk van minimaal 160 milibar. Het is belangrijker dan het aantal Watt. Voor informatie hierover staan wij u graag te woord.

Periodiek onderhoud

Ondanks regelmatig stofzuigen zal het tapijt er na verloop van tijd, afhankelijk van het gebruik, anders gaan uitzien dan toen het pas was gelegd. Looppaden vervuilen nu eenmaal meer dan andere plaatsen. Ook zullen de polen op deze intensief gebruikte plaatsen meer ingelopen zijn. Opgebouwde vervuiling is over het algemeen goed te verwijderen. Er zijn diverse methodes die u heel goed zelf kunt uitvoeren. Dit periodiek onderhoud kan het beste plaatsvinden eens in de 1 a 1,5 jaar, afhankelijk van het gebruik van uw tapijt.

Groot onderhoud

Voor het behoud van uw tapijt kunt u eens in de 2 a 3 jaar een totaalreiniging laten uitvoeren. Indien er weinig aan periodiek onderhoud wordt gedaan, moet dit eigenlijk nog vaker gebeuren. Met verschillende reinigingsmethoden afgestemd op specifieke situaties, zoals sproei extractie, padreiniging en reiniging op basis van koolzuur, kan een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt worden. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst. Neem voor meer informatie contact met ons op of mail ons via het contactformulier.

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543