PVC vloeren Hoogeveen

PVC vloer in Hoogeveen gezocht? Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle beschikt over een ruim assortiment aan diverse PVC vloeren nabij Hoogeveen. Heeft u net een nieuw huis gekocht en bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer in Hoogeveen? Of wilt u eens verandering aanbrengen in huis? Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden. Jan Pleijsier beschikt over een vestiging in Meppel en in Genemuiden. Daarnaast is het ook mogelijk om online uw nieuwe PVC vloer in Hoogeveen te bestellen. Neem gerust contact op via: 038 – 38 55 543. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u!

PVC vloer Hoogeveen
PVC vloeren Hoogeveen visgraat

Diverse soorten en merken PVC in Hoogeveen

 

Kiezen voor een PVC vloer in Hoogeveen is kiezen voor een duurzaam en comfortabel product. U hoeft niet veel onderhoud aan deze vloeren uit te voeren, daarnaast zijn deze vloeren ook makkelijk schoon te houden. Dit type vloer is ook geschikt voor de eventuele aanleg van een vloerverwarming. Bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle zijn onder andere de volgende merken te vinden:

  • Therdex
  • Ambiant
  • Gelasta
  • Forbo
  • Quick Step
  • TFD
  • Hebeta
  • Tarkett

Ziet u op tegen het leggen van de PVC vloer in Hoogeveen? Tegenwoordig werken verschillende merken met handige clicksystemen waardoor de vloer makkelijk te leggen is.

Click PVC vloer in Hoogeveen

Wanneer u kiest voor een nieuwe PVC vloer in Hoogeveen, kunt u kiezen tussen een normale PVC vloer of een click PVC cloer. Click PVC is redelijk nieuw op de markt, maar nu al ontzettend populair. Uw vloer hoeft namelijk niet geëgaliseerd te worden en kunt hem eenvoudig zelf leggen. Dat scheelt niet alleen tijd en moeite, maar ook kosten!

Mflor PVC in Hoogeveen gezocht?

Één van de marktleiders op het gebied van PVC vloeren nabij Hoogeveen is Mflor. Dit merk hebben wij volop in voorraad, dus u bent welkom om deze vloeren te komen bekijken. Door de jaren heen heeft dit merk er door middel van innovatieve productietechnieken voor gezorgd dat deze vloer niet meer van echt hout is te onderscheiden. Twijfelt u of u een PVC vloer in Hoogeveen wel zelf kan leggen? Bel ons vrijblijvend op om de mogelijkheden te bespreken.

Zie ook PVC vloer Hoogeveen, Meppel, Kampen, Zwolle en Genemuiden voor meer informatie.

PVC Hoogeveen Jan Pleijsier

PVC vloer in Hoogeveen gezocht? Kies Jan Pleijsier!

Bent u op zoek naar een PVC vloer in Hoogeveen? Kies dan voor de vloeren van Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle. Ons PVC in Hoogeveen is geschikt voor de woonkamer, keuken, slaapkamer maar ook voor de inrichting van uw bedrijfspand. Kies voor een PVC vloer in Hoogeveen en u weet zeker dat u jarenlang kunt genieten van een vrijwel onderhoudsvrije vloer! Neem vrijblijvend contact op via 038 – 38 55 543 of info@janpleijsier.nl. Wij vertellen u graag meer over ons PVC in Hoogeveen.