PVC vloeren Kampen

Zoekt u naar PVC vloeren in KampenJan Pleijsier Wonen en Lifestyle helpt u graag verder. Wij beschikken over een groot en divers assortiment aan PVC. Naast de inrichting van uw woonkamer, keuken of slaapkamer, kunnen wij u ook helpen bij de inrichting van uw bedrijfspand. Onze PVC vloeren in Kampen zijn comfortabel en erg duurzaam. Onze verkoopspecialisten helpen u graag verder in ons ruime woonwarenhuis.

PVC vloer Meppel
PVC Genemuiden visgraat

De voordelen

Polyvinylchloride: de keuze voor deze vorm van vloerbedekking is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dat heeft natuurlijk een goede reden. Wie in Kampen een vloer van PVC laat leggen, geniet namelijk van grote voordelen. Wilt u weten welke dit zijn? Hieronder bespreken wij er enkele:

Een natuurlijke uitstraling

Wie een vloer in zijn of haar woning plaatst, is vaak op zoek naar een natuurlijke uitstraling. Niet zo vreemd, want dit draagt bij aan een knusse en vooral huiselijke sfeer. Hoewel polyvinylchloride een thermoplast is, voldoet dit volledig aan deze eis. Op onze PVC vloeren in Kampen is namelijk een deco-film aangebracht. Deze toplaag heeft een hoge resolutie, waardoor deze een zeer natuurlijke uitstraling heeft. Met een vloer van PVC voelt u zich in Kampen volledig thuis.

Vochtbestendig

Polyvinylchloride wordt veel door jonge gezinnen en gezinnen met huisdieren gebruikt. Ook dat heeft een duidelijke reden. Wanneer u in Kampen een vloer van PVC laat leggen, zult u merken dat deze vochtbestendig is. Dit houdt in dat omgevallen bekers en waterbakjes niet snel voor lelijke plekken zullen zorgen. Ook uw badkamer in Kampen kunt u prima van PVC voorzien. Samen met tegelwerk, is dit een van de weinige materialen die in een vochtige ruimte gelegd kan worden.

Onderhoudsarm

Iets wat waterbestendig is, is vaak ook onderhoudsarm. Het is namelijk een stuk makkelijker schoon te maken, wanneer u er met een natte dweil overheen kan. Bent u op zoek naar een vloer waar u zo min mogelijk energie in hoeft te steken? Dan is de keuze voor PVC in Kampen snel gemaakt. Omdat u het geheel met water kunt afnemen, is het gebruik van onderhoudsmiddelen vaak niet nodig.

Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle is ook in Meppel gevestigd. Via het kaartje onderaan deze pagina kunt u de route naar onze showroom in Meppel bekijken. Door met de linkermuis op ‘meer opties’ te klikken, kunt u een gepersonaliseerde route maken vanaf uw eigen adres.

Klik versus plak PVC

Binnen gemeente Kampen komen veel verschillende vloeren van PVC voor. Dit geldt niet alleen voor de motieven, maar ook voor de methode waarop ze zijn gelegd. Het is verstandig om hier vooraf goed over na te denken. Het type PVC dat u voor uw woning in Kampen koopt, bepaalt namelijk in welke ruimtes deze wel en niet kunnen worden gelegd.

Klik PVC

De keuze voor klik PVC in Kampen ken enkele voordelen. Zo kunt u deze vloer makkelijk zelf leggen, dempt het geluiden en wordt de ondergrond niet aangetast. Helaas is er ook een nadeel te noemen. Doordat klik PVC goede, isolerende eigenschappen heeft, kan dit type vaak niet gecombineerd worden met vloerverwarming.

Plak PVC

De andere soort waarvoor u in Kampen kunt kiezen is plak PVC. Hierbij wordt het materiaal met de ondervloer verlijmt. De voordelen hiervan zijn dat het stabiel is en dat de individuele stroken makkelijk te vervangen zijn. Er zijn echter ook nadelen. Zo kunt u deze vloer niet in vochtige ruimtes plaatsen, heeft u bij de aanleg een vakman nodig en raakt uw ondervloer permanent beschadigd.

PVC vloeren in Kampen

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Of wilt u uw woning voorzien van een opknapbeurt? Dan is het kiezen voor een PVC vloer in Kampen een duurzame oplossing. PVC vloeren hebben een hoge slijtvastheid en zijn gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn deze vloeren goed te combineren met vloerverwarming. In ons woonwarenhuis beschikken wij ook over de populaire click versie van ons PVC in Kampen. Deze vloeren zijn makkelijk zelf te leggen en hoeven over het algemeen niet geëgaliseerd te worden. De uitstraling van een click vloer is precies hetzelfde als dat van een verlijmde vloer.

PVC meppel Jan Pleijsier

Diverse merken PVC vloeren

Onze showroom beschikt over verschillende top merken PVC vloeren nabij Kampen. Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle beschikt onder andere over de merken Ambiant, Quick Step, Forbo, Therdex, Belakos, Viva Floors en andere. U van harte welkom in onze woonwinkels in Genemuiden en Meppel. Onze specialisten geven u graag meer informatie. Zo kunt u de beste PVC vloer voor uw woning in Kampen bestellen. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Meppel of Steenwijk. Bekijk ook onze pvc vloeren in Genemuiden.

 

Routebeschrijving naar ons woonwarenhuis vanaf Kampen

U bereikt ons woonwarenhuis nabij Kampen binnen slechts 20 minuten rijden met de auto. Via onderstaand kaartje kunt u de route naar ons woonwarenhuis bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf Kampen? Klik op ‘route’ op het kaartje!

 

PVC Kampen

Bent u op zoek naar een mooie PVC vloer in Kampen? Ontdek de mogelijkheden bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle. Kiest u voor een moderne, klassieke of mystieke vloer? Alles is mogelijk bij Jan Pleijsier. De koffie staat voor u klaar. Voor meer informatie over ons PVC nabij Kampen kunt u contact opnemen via het contactformulier