PVC vloeren Meppel

PVC vloeren in Meppel kopen? Woonwarenhuis Jan Pleijsier is dan hét adres voor u! Landelijk staan wij bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van onder andere PVC, tapijt, laminaat en meubels. U kunt bij ons slagen voor de gehele inrichting van uw woning. Zo ook voor de PVC vloer. Steeds meer mensen weten de PVC vloer te waarderen. Dit doordat een PVC vloer mooi, praktisch en zeer stil en geluiddempend is. Ons woonwarenhuis is maar liefst 6.400 vierkante meter groot. Door onze buitengewone voorraad PVC vloeren, kunnen we uiterst snel leveren.

PVC vloer Meppel
PVC Genemuiden visgraat

Een bezoek aan onze woonwinkel zal u dan ook zeker niet tegenvallen:

    • Overzichtelijke presentaties
    • Ruime gangpaden
    • Gezellige koffiecorner!

De specialist in PVC vloeren nabij Meppel

Onze woonwinkel is ook in Meppel gevestigd. Via het kaartje onderaan deze pagina kunt u de route naar ons woonwarenhuis in Meppel bekijken. Door met de linkermuis op ‘meer opties’ te klikken, kunt u een gepersonaliseerde route maken vanaf uw eigen adres.

Voordelen van een PVC vloer

Bent u woonachtig in Meppel en wilt u een mooie PVC vloer nabij Meppel kopen? De PVC vloer is de laatste jaren steeds populairder. Dat heeft onder andere te maken met de volgende eigenschappen van PVC:

Stil en geluiddempend

PVC is stil en geluiddempend. Anders dan bij een houten vloer of een laminaatvloer. Niet alleen fijn voor uzelf, maar ook voor uw buren! PVC is daarom ook erg geschikt om in appartementen te legen.

Perfect te combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming in combinatie met PVC geeft een erg goed rendement.

Geen platte plint nodig

Bent u geen fan van plinten? Voor veel mensen is de plint een doorn in het oog. Bij een PVC vloer in uw woning in Meppel, heeft u echter geen plint nodig. De vloer kan gemakkelijk strak tegen de muur gelegd worden.

Ook geschikt voor vochtige ruimtes

Een PVC vloer nabij Meppel kan door heel het huis gelegd worden. Ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer of een keuken. Dit geeft een mooi eenduidig beeld in huis. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle en Kampen

PVC meppel Jan Pleijsier

Kom langs voor ons volledige aanbod PVC nabij Meppel!

Bent u benieuwd geworden naar ons volledige assortiment PVC vloeren in Meppel? Via onderstaand kaartje kunt u de route naar ons woonwarenhuis bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw huidige locatie? Klik op ‘route’ op het kaartje!