PVC vloeren Zwolle

Bent u op zoek naar de beste en scherpst geprijsde PVC vloeren nabij Zwolle? Dan eindigt uw zoektocht hier. Bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle bent u namelijk exact aan het juiste adres! Heeft u net een nieuwe woning gekocht of bent u gewoon toe aan een nieuwe PVC vloer in Zwolle? Wij heten u van harte welkom om onze uitgebreide collectie te komen bewonderen. Naast ons ruime aanbod aan PVC vloeren, beschikken we ook over andere mogelijkheden zoals laminaat, tapijt, tegels, parket en meer. Kortom, voor al uw (PVC) vloeren in Zwolle kiest u voor Jan Pleijsier!

PVC vloer Meppel
PVC Genemuiden visgraat

Diverse merken PVC vloeren

Kiest u voor een PVC vloer in Zwolle? Dan kiest u voor een duurzaam en comfortabel product. PVC vloeren zijn praktisch onderhoudsvrij en daardoor eenvoudig schoon te houden. Tevens slijt een PVC vloer in Zwolle niet snel waardoor u er jaren van kan genieten. Beschikt u over vloerverwarming? Dan heeft u met een PVC vloer een ideale combinatie te pakken. Tijdens een bezoek aan een van onze woonwinkels vindt u vloeren van onder andere de volgende merken: Forbo; Ambiant; Quick Step; Therdex e.d. Breng vandaag nog een bezoek aan Jan Pleijsier en ontdek de vele mogelijkheden!

Gaat u voor een Ambiant PVC vloer in Zwolle?

Ambiant is één van de meest toonaangevende merken op het gebied van PVC vloeren van dit moment. Het materiaal van dit merk is zeer duurzaam, flexibel en populair in gebruik. Innovatieve productietechnieken hebben er bovendien voor gezorgd dat deze vloer niet meer van echt hout te onderscheiden is. Bent u niet zo handig en weet u niet hoe u een PVC vloer in Zwolle moet leggen? Ambiant beschikt over diverse click PVC vloeren die in een handomdraai en geheel zonder lijm worden gelegd.

 

Een PVC vloer nabij Zwolle bestelt u bij Jan Pleijsier

Waarom u een PVC vloer nabij Zwolle bij Jan Pleijsier zou bestellen? Die vraag beantwoorden we graag! Wij beschikken over een van de meest uitgebreide collecties met PVC vloeren van grote en bekende merken. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Zie ook PVC vloer Hoogeveen, Meppel, Kampen, Steenwijk en Genemuiden voor meer informatie.

PVC meppel Jan Pleijsier

Bestel direct uw nieuwe PVC vloer nabij Zwolle!

Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u onze PVC vloeren eens in het echt aanschouwen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in een van onze woonwinkels in Genemuiden of Meppel. Wij zijn telefonisch bereikbaar via:  +31(0)38 38 55 543 (Genemuiden) en +31(0)522 26 06 44 (Meppel). U mag ons ook altijd mailen via info@janpleijsier.nl of meppel@janpleijsier.nl

 

Routebeschrijving naar ons woonwinkels vanaf Zwolle

U bereikt onze woonwinkels nabij Zwolle binnen slechts 20 minuten rijden met de auto. Via onderstaand kaartje kunt u de route naar ons woonwarenhuis bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf Zwolle? Klik op ‘route’ op het kaartje!