Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

Bij Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle noemt men binnen zonwering liever raamdecoratie. Jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, dupli's, vouwgordijnen en bijvoorbeeld rolgordijnen zijn niet alleen ter dosering van het zonlicht, ze dragen ook bij aan de gewenste woonsfeer. Wij maken graag van uw huis uw thuis!

Naar hartenlust combineren met Luxaflex Roman Shades

Met een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen Luxaflex Roman Shades (vouwgordijnen) kunt u naar hartenlust combineren. Bovendien kunt u kiezen uit talloze Finishing Options om een persoonlijk accent te geven aan uw Roman Shade (vouwgordijn). Alle modellen hebben standaard een extra lange volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-licht op de stof.

Maar liefst acht modellen telt de collectie Roman Shades (vouwgordijnen). Variërend van een strakke tot een romantische uitstraling. Hieronder volgt een korte omschrijving. Baleinen geven uw Roman Shades een strakke en moderne aanblik. Ronde aluminium baleinen verwerkt in een tunnel van stof: 'Ballina Front' heeft ze aan de kamerkant en is uitstekend geschikt voor doorlopende patronen. 'Ballina Back' met ronde baleinen aan de raamkant is zeer geschikt voor uni stoffen. In het model Linea zijn brede platte aluminium baleinen verwerkt. Met het model Segmenta worden de baleinen om en om opgehaald waardoor de geopende Roman Shade minder dik is, ideaal voor erkers of hoge ramen.

Voor de romantische look zijn er de modellen zonder baleinen. Te weten, de Visia (met een onzichtbaar ophaalmechaniek) en de Bandino (met opgenaaid ophaalband aan raamzijde). Dan zijn er nog twee Top Down/Bottom Up varianten. Hiermee kunt u de Roman Shade als een los element van boven naar beneden bewegen, en andersom. De mate van inkijk valt hiermee perfect in te stellen. Bediening is met een koord of een handgreep en eventueel een bedieningsstok. Bij het Liningmodel zijn Roman Shades aan de achterkant gevoerd, leverbaar in Bandino de luxe, Linea de luxe, Segmenta de luxe en Top Down/Bottom Up de Luxe. Als dat geen luxe gevoel geeft…

Finishing Options

Talloze opties voor de afwerking of decoratie van uw Roman Shades geven uw vouwgordijn een exclusief en persoonlijk karakter. Als decoratieve afwerking kunt u denken aan het afwerken van baleintunnelsmet een koordbies, in een contrasterende of juist bijpassende kleur. Ringen in de Zweedse volant zijn toepasbaar in ongevoerde modellen met baleinen. Als extra versiering kan er een band door de ringen worden gevlochten. Weer een andere variant is een bies om de rand van een Roman Shade in een contrasterende kleur, maar in dezelfde kwaliteit stof. Een volant kunt u speels in een andere stof laten uitvoeren dan de rest van uw raamdecoratie. Wat een mogelijkheden…

Stoffen te kust en te keur

Met meer dan 200 stoffen in de collectie van Luxaflex Roman Shades is de keuze ongekend groot, zeker in combinatie met de Finishing Options. De afwerking is perfect tot in het kleinste detail. We maken u een beetje wegwijs. Handig omte weten: de UV-bestendigheid wordt per stof aangegeven.

Naturals
Soepel vallende stoffen met een structuur, met de natuur als inspiratiebron. De kleuren in uiteenlopende aardse tinten geven een sfeervolle en warme uitstraling die past bij heel veel interieurs. De textuur kent vele varianten en het weefsel vraagt er bijna om aangeraakt te worden. Verkrijgbaar in verschillende transparanties.

Sheers
Transparante stoffen, naar keuze in uni-kleuren of met een verfijnd streepje. U bepaalt daarmee de mate van inkijk. Maar dat niet alleen, met de verschillende transparanties kunt u ook spelen met het licht. Uw kamer krijgt hiermee een zeer sfeervolle ambiance.

Stripes
Gestreepte stoffen zijn van alle tijden en passen in zowel een klassiek als modern interieur. De breedte van de streep kan variëren, net als de transparantie en de kleur. En dan heeft u ook nog keuze uit schitterende patronen. Een collectie die heel veel inspiratie geeft.

Design
Exclusieve stoffen van superieure kwaliteit met schitterende dessins. De patronen kunnen subtiel maar ook nadrukkelijk zichtbaar zijn, van jacquard tot ausbrenner. In alle gevallen voegen ze een belangrijke decoratieve waarde toe aan uw interieur. Klassieke chique!

Basics
Terug naar de eenvoud. Een brede collectie stoffen in uni-kleuren met uiteenlopende transparantie. De weefsels lopen uiteen van een uitgesproken tot een meer ingetogen textuur. Juist het ongecompliceerde karakter kan een mooie basis vormen voor een stijlvol interieur. Beken kleur!

Voorbeelden Vouwgordijnen

Onze Merken

 • logo-laminaat-sabou
 • logo-laminaat-quickstep
 • logo-laminaat-parador
 • logo-gordijnen-vadain
 • logo-gordijnen-rivieramaison
 • logo-gordijnen-luxaflex
 • logo-gordijnen-kobe
 • logo-gordijnen-hollandhaag
 • logo-gordijnen-deploeg
 • logo-gordijnen-bece
 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543