Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

Voor vloeren bent u bij Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle in Genemuiden (Overijssel) en Meppel (Drente) aan het juiste adres. Met onze kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de nummer 1 in tapijt-, laminaat- en PVC vloeren in Nederland. U kunt hier niet alleen terecht voor een nieuwe vloer voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook voor de inrichting en stoffering van uw bedrijfspand.

Slatelite is een dunne en flexibele tegel met een 100% natuurstenen oppervlak van leisteen of kwartsiet. Door onze bewerkingsmethode kunnen wij van kwalitief goede en mooie leisteen- en kwartsietblokken zeer dunne platen winnen. Elke afzonderlijke tegel is uniek, die de uitstraling en gevoel van massief steen behoudt. De bovenkant van het materiaal is van echt steen, maar ongelofelijk flexibel, sterk en licht van gewicht. Er zijn nauwelijks grenzen in de toepassingen: zoals gevelbekleding of meubelbekleding of vloerbekleding en wandbekleding. Met Slatelite vindt u van alle toepassingen een geschikte oplossing. Het speciale glinsterend effect wordt veroorzaakt door een groot aandeel aan mineralen. Het oppervlak van MYCA is harder en sterker van structuur. MYCA is dus bijzonder geschikt voor vloeren en vele andere toepassingen. De gekleurde SLATE kenmerkt zich door matte kleuren, maar ook door diverse bloemachtige patronen. Leisteen is qua materiaal poreus. Voor vloeren en wanden is het daarom gewenst SLATE te behandelen met een impregneermiddel.

Eigenschappen

Toplaag 100% natuursteen. Duurzamer dan natuurlijk leisteen door penetratie met polyester. Dikte 1,2 tot 2,0 mm. Gewicht: 1,5 kg / m2. Formaten: 1220mm x 610 mm Andere formaten op aanvraag. Zie maattabel. Vormvast door fiberglas, waterdicht en vorstbestendig. Maattolerantie 1-2 mm in lengte en breedte. Voor industrieel gebruik kan de maattolerantie worden aangepast. Brandvertragende materialen op speciale bestelling.

Natuursteen

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543