Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

Voor vloeren bent u bij Jan Pleijsier's Woonwarenhuis in Overijssel en Drenthe aan het juiste adres. Wij zijn met 5.000m² voorraad de grootste tapijt-, laminaat- en PVC vloeren expert in Nederland. U kunt hier niet alleen terecht voor een nieuwe vloer voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook voor de inrichting en stoffering van uw bedrijfspand.

Kurk - een echt natuur wonder!

Kurk is de bast van de kurk eik. Het wordt handmatig van de kurk eik verwijderd, zonder de kurk eik maar enigzins te beschadigen. Daar elk jaar de bast aangroeit is het een hernieuwbare en duurzame bron. Kurk is ideaal in termen van de altijd toenemende vraag naar behoud van natuurlijke bronnen.

Kurk heeft unieke en onvergelijkbare eigenschappen wat nog geen enkel ingenieus persoon heeft kunnen kopiëren of verbeteren. Kurk bevat 40 miljoen cellen per cm2 wat lijkt op een honingraat structuur, die de kurk eik beschermt tegen temperatuursveranderingen. Elke cel functioneert als een miniatuur natuurlijke thermische isolator en biedt u altijd meer dan de standaard geluidsisolatie en schok dempende eigenschappen.

De exclusieve natuurlijke eigenschappen van kurk zijn ideaal om te gebruiken in vloeren, omdat het geluid reduceert, het gehele jaar door een optimale vloer temperatuur biedt en comfortabel is om op te lopen.

Een warme verblijfplaats

De unieke warmte isolatie eigenschappen van Wicanders kurk bieden u het hele jaar een optimale vloer temperatuur. Deze vloer verzekert u van een warmere en comfortabele sfeer en bespaart energiekosten.

Een oase van rust

De natuurlijke eigenschappen van kurk maken het tot een uitstekende geluid isolator. Het vermindert de geluidtransmissie tussen en binnen ruimten en creërt een stille en rustige omgeving in uw huis.

Gemakkelijk om op te lopen

De Wicanders kurkvloer is erg comfortabel om op te lopen dankzij de natuurlijke flexibiliteit. Het voelt, zelfs met blote voeten, aangenaam aan en is stabiel genoeg om vermoeidheid te verminderen en biedt u tevens uniek bewegingscomfort.

Een gezonde keuze

De schok absorberende karakteristieken van kurk verlichten de druk op uw voeten, gewrichten, benen en rug en voorkomen letsel wanneer u valt. Daarnaast heeft kurk ook antibacteriële kwaliteiten die zorgen voor een allergie vriendelijke vloer.

Blijvende schoonheid

Wicanders kurk vloeren zijn ook niet beschadiginggevoelig. Kurk heeft het natuurlijke vermogen terug te veren na harde stoten en behoud zijn elasticiteit. Deze eigenschappen, in combinatie met, een extra slijtvaste toplaag creëren een zeer duurzame vloer en zorgen voor het behoud van een perfecte uitstraling voor vele jaren.

Voorbeelden Kurkvloer

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543