Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

Voor vloeren bent u bij Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle in Genemuiden (Overijssel) en Meppel (Drente) aan het juiste adres. Met onze kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de nummer 1 in tapijt-, laminaat- en PVC vloeren in Nederland. U kunt hier niet alleen terecht voor een nieuwe vloer voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook voor de inrichting en stoffering van uw bedrijfspand.

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloerbedekking is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Een marmoleum vloer is een natuurlijke vloerbedekking en is er ook in een klik variant welke u in veel gevallen zelf kunt leggen. Een marmoleum vloer is gemakkelijk in onderhoud. Deze vloeren zijn in verschillende soorten en kleuren voor iedere prijs verkrijgbaar. Een marmoleum vloer is een goede keuze. Bepaal zelf welke sfeer u brengt in uw woning. Wij adviseren u graag over materialen, kleuren en dessins.

Woonwarenhuis Jan Pleijsier uit Genemuiden heeft landelijke bekendheid opgebouwd in de loop der jaren door het grote aanbod vloeren dat wij in ons assortiment hebben opgenomen. De klant kan kiezen uit een zorgvuldig geselecteerde collectie teak, eiken en grenen meubelen en uit de vele decoratieve artikelen in de diverse cadeauhoeken. Met de 5.000m² die op voorraad is, zijn wij een van de grootste laminaatexperts in Nederland. Kom daarom naar Woonwarenhuis Jan Pleijsier en ontdek zelf de mogelijkheden.

Nieuw!: Marmoleum by Piet Boon

Marmoleum en Piet Boon delen dezelfde designfilosofie en stellen dezelfde hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid. Piet Boon heeft een selectie gemaakt uit de complete Marmoleumcollectie. Een collectie naar zijn smaak. Stijlvol en tijdloos. Piet Boon: 'Een mooi interieur begint bij een goede basis'

Voorbeelden Linoleum

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543