Linoleum en marmoleum vloeren

Forbo mamoleum
Marmoleum en linoleum
marmoleum kleuren

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloerbedekking is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Een marmoleum vloer is een natuurlijke vloerbedekking en is er ook in een klik variant welke u in veel gevallen zelf kunt leggen. Een marmoleum vloer is gemakkelijk in onderhoud. Deze vloeren zijn in verschillende soorten en kleuren voor iedere prijs verkrijgbaar. Een marmoleum vloer is een goede keuze. Bepaal zelf welke sfeer u brengt in uw woning. Wij adviseren u graag over materialen, kleuren en dessins.

Jan Pleijsier uit Genemuiden heeft landelijke bekendheid opgebouwd in de loop der jaren door het grote aanbod vloeren dat wij in ons assortiment hebben opgenomen. Met de 5.000m² die op voorraad is, zijn wij een van de grootste laminaatexperts in Nederland. Kom daarom naar Jan Pleijsier en ontdek zelf de mogelijkheden.

linoleum
linoleum

Interesse?

Bekijk de vloeren in onze tapijtwinkels!