PVC Vloeren

Pvc vloeren zijn een comfortabel en duurzaam product met een passende stijl, omdat specialisten zich bezighouden met het ontwerp en de productie. Kenmerkend voor de pvc vloeren zijn hoge slijtvastigheid, gemak in onderhoud en hygiëne. Bovendien zijn pvc vloeren geschikt om te worden toegepast bij vloerverwarming!

Bij Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle bent u aan het juiste adres voor PVC vloeren van Ambiant en vele ander betrouwbare merken! Er is een grote diversiteit van het aantal dessins, waardoor u keus genoeg heeft om een moderne, klassieke of mystieke vloer te kiezen wat het beste bij uw persoonlijke interieur past.

Interfloor-Domestic-Wood pvc vloeren
Tapijt Jan Pleijsier Genemuiden

De nieuwste trend van PVC vloeren is nu de click versie. Het grote voordeel van deze PVC click vloer is dat het gemakkelijk zelf te leggen is en dat er over het algemeen niet geëgaliseerd hoeft te worden. De uitstraling van de PVC click vloer is geheel hetzelfde als de verlijmde pvc vloer. Bezoek onze showroom eens voor de vele mogelijkheden. De koffie staat voor u klaar.

Onze merken

Viva floors
Therdex
TFD

Voorbeeld PVC

PVC Genemuiden Chevron
PVC vloeren

Interesse?

Bij onze interieurwinkel kunt u uw interieur volledig af stemmen op uw persoonlijke smaak en wooninrichting, omdat we een groot assortiment hebben van veel verschillende materialen, kleuren, designs en variaties. Ons vakkundig personeel helpt u met plezier!