Gordijnen Steenwijk

Bent u op zoek naar gordijnen in de regio Steenwijk? Dan bent u bij Jan Pleijsier aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreide collectie gordijnen in de buurt van Steenwijk. Wilt u uw interieur nieuw leven inblazen? Onze woonwinkel biedt een breed scala aan raamdecoratie, vloeren, meubels en andere items om uw huis van een fantastische woonsfeer te voorzien!

Gordijnen Steenwijk Jan Pleijsier
Gordijnen Steenwijk raamdecoratie

Onze gordijnen nabij Steenwijk

Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Hierdoor zijn er altijd gordijnen in Steenwijk te vinden die passen bij uw smaak en interieur. Of u nu op zoek bent naar moderne gordijnen met een strak design of juist naar klassieke gordijnen met een romantische uitstraling, we hebben het allemaal!

Onze gordijnen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar hebben ook verschillende functies. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende gordijnen als u graag wilt slapen in een donkere kamer. Daarnaast bieden we ook lichtdoorlatende gordijnen aan die wel licht binnenlaten, maar toch voldoende privacy bieden. Vraag gerust een van onze specialisten naar de mogelijkheden.

De voordelen van gordijnen

Gordijnen nabij Steenwijk hebben vele voordelen:

  • Privacy

Gordijnen kunnen worden gesloten om inkijk van buitenaf te voorkomen en zo de privacy te waarborgen.

  • Lichtregulering

Met gordijnen kunt u de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld de zonnestralen filteren om verblinding te voorkomen of juist meer licht binnenlaten om de kamer op te fleuren.

  • Geluidsabsorptie

Gordijnen hebben ook een geluiddempend effect en kunnen helpen om echo’s en geluidshinder te verminderen.

  • Decoratie

Gordijnen zijn een decoratieve toevoeging aan uw interieur. Er zijn vele stijlen, kleuren en patronen om uit te kiezen en zo kunt u uw kamer een persoonlijke uitstraling geven.

  • Isolatie

Gordijnen kunnen ook helpen om de temperatuur in huis te reguleren en de warmte vast te houden tijdens koude maanden. Zo bespaart u op energiekosten en verhoogt u het comfort in huis.

Steenwijk gordijnen

De interieurspecialist in de omgeving

Wij hebben u een ruim assortiment gordijnen in onze winkels. Weet u nog niet welke gordijnen bij uw interieur passen? Of wilt u graag persoonlijk advies? Dan staat ons team van interieurspecialisten voor u klaar! Wij komen graag bij u thuis langs om uw interieur te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Op basis daarvan krijgt u een passend advies over uw gehele interieur, inclusief de gordijnen in Steenwijk. Naast gordijnen bieden wij ook vloeren, meubels en accessoires aan. Maak gerust een afspraak voor interieuradvies.

Bezorgservice

Bent u zelf niet in staat om de gordijnen voor uw woning in Steenwijk op te halen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw gordijnen eenvoudig bij u thuis te laten bezorgen. Het beste van alles is dat deze bezorging gratis is voor klanten in de plaatsen Zwartewaterland, IJsselmuiden en Meppel. Wilt u toch uw gordijnen in Steenwijk laten bezorgen? Ook dat is mogelijk.  Voor pakketten onder de zeventig euro betaalt u verzendkosten. Bij bestellingen boven de €70 is de bezorging geheel gratis! Wilt u uw bestelling cadeau doen? Geen probleem! Bij Jan Pleijsier kunt u kiezen voor gratis cadeauverpakking en uw gordijnen nabij Steenwijk als een prachtig cadeau ontvangen!

Kom langs in de winkel!

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw interieur? Bezoek dan de woonwinkels van Jan Pleijsier in Meppel of Genemuiden! Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende woonsferen, compleet met prachtige gordijnen nabij Steenwijk. Laat u inspireren door de verschillende kamers in de winkel en ontdek welke stijl het beste bij uw wensen past. De woonwinkels zijn gemakkelijk bereikbaar via de openbare weg. Kom snel langs bij Jan Pleijsier en laat u inspireren voor uw eigen droominterieur!