Meubels

PVC Genemuiden Chevron
Tapijt Jan Pleijsier Genemuiden

U bent op zoek naar een meubelzaak waar u geadviseerd wordt over de inrichting van uw woning of kantoorpand. Een goede meubelzaak beschikt over een ruim assortiment. Bij ons kunt u terecht voor de gehele inrichting. Van raamdecoratie, vloeren en meubels tot woonaccessoires en cadeauartikelen. U kunt alles in één meubelzaak kopen. Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle is uw leverancier voor wooninrichting. Wij hebben een zeer breed assortiment en heten u dan ook van harte welkom in onze winkel!

Onze gezellige toonzaal hebben we ingericht met de meest sfeervolle voorbeeldinterieurs. Een romantische, landelijke en nostalgische stijl siert zo onze winkel. Gezellige meubelstukken die een weldadige warmte uitstralen. Thuis, in uw huis. Wilt u uw inrichting helemaal compleet maken? Ga dan ook voor een passnede vloer naar Genemuiden en Meppel. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Kampen en Steenwijk en omgeving. 

Enkele bekende merken (collecties) zijn:

  • Bocx Interiors
  • Aura Peeperkorn
  • Countryfield
  • Ross Tucker
  • Gealux relaxfauteuils
Bank wit
Interieur Valore 98 carbon - nieuw antracieter

Interesse?

Bij onze interieurwinkel kunt u uw interieur volledig af stemmen op uw persoonlijke smaak en wooninrichting, omdat we een groot assortiment hebben van veel verschillende materialen, kleuren, designs en variaties. Ons vakkundig personeel helpt u met plezier!