Project inrichting

Nieuwbouw muiderheim projectinrichting
BremanMachineryGenemuiden Projectinrichting

Projecttapijt is ideaal voor de inrichting van grote ruimtes en panden. Van een kleurloos massaproduct is tapijt veranderd in een maatwerkproduct, af te stemmen op elk vertrek in huis. Materialen en kleuren doen zeer veel aan de sfeer in de ruimte van uw keuze. Laat u daarom adviseren door de adviseurs van Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle. Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle is dé specialist op het gebied van projecten. Wij bieden projecttapijt in uiteenlopende prijsklassen. Uiteraard hebt u de keuze uit verschillende materialen en kleuren, waarmee u uw kantoorruimte de sfeer geeft waar u naar op zoek bent. Met onze klantgerichte en -vriendelijke werkwijze hebben wij een unieke plaats op de markt verworven.

Op deze website laten wij u een deel van ons assortiment zien. Hier doet u ideeën op voor de inrichting van uw woning of kantoorpand. Hebt u vragen over producten, materialen en kosten of wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van projectinrichting? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 038-3855543. Bekijk ook onze pvc vloeren in Genemuiden en Meppel, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit ZwolleKampen en Steenwijk.

Als projectinrichter hebben wij op professionele wijze vele kantoorpanden, horecagelegenheden en winkelpanden aangekleed. Enkele voorbeelden:

Portfolio

Nieuwbouw muiderheim projectinrichting

Muiderheim Genemuiden

BremanMachineryGenemuiden Projectinrichting

Breman Machinery Genemuiden

Preston palace projectinrichting

Preston Palace Almelo

De koperen hoogte projectinrichting

De Koperen Hoogte

Buitensociëteit Zwolle Projectinrichting

Buitensociëteit Zwolle

Castana 74 kobaltblauw
Preston palace projectinrichting

Interesse?

Bij onze interieurwinkel kunt u uw interieur volledig af stemmen op uw persoonlijke smaak en wooninrichting, omdat we een groot assortiment hebben van veel verschillende materialen, kleuren, designs en variaties. Ons vakkundig personeel helpt u met plezier!