Tapijt

Voor vloeren bent u bij Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle in Genemuiden (Overijssel) en Meppel (Drenthe) aan het juiste adres. Met onze kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de nummer 1 in tapijt-, laminaat- en PVC vloeren in Nederland. U kunt hier niet alleen terecht voor een nieuwe vloer voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook voor de inrichting en stoffering van uw bedrijfspand.

Tapijt
Tapijt Jan Pleijsier Genemuiden

Tapijt in Genemuiden en Meppel

De variëteit in tapijt is de laatste jaren enorm toegenomen.

Van een kleurloos massaproduct is tapijt veranderd in een maatwerkproduct, af te stemmen op elk vertrek in huis. Materialen, kleuren, dessins, legvariaties; bijna maandelijks komt er wel iets nieuws op de markt.

Bent u op zoek naar tapijt? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle in Genemuiden en Meppel verkoopt al meer dan veertig jaar tapijten van de beste kwaliteit en heeft een groot assortiment.

Vintage tapijt

Voordelen van tapijt

Als u last heeft van het geluid van voetstappen, gebonk op de trap of geschuifel van stoelpoten, dan is tapijt de oplossing voor u. Één van de gunstige eigenschappen van tapijt is namelijk de geluiddempendheid.

Daarnaast is tapijt energiebesparend doordat het warmte isoleert. Met de huidige energieprijzen is dit daarom een goede oplossing om energie te besparen. Tevens is het veilig, omdat het risico van uitglijden een stuk kleiner is dan op een gladde vloer. Bovendien is een tapijt mooi en straalt het warmte, sfeer en behaaglijkheid uit. Veel redenen dus om over de aanschaf na te denken en een kijkje te komen nemen in één van onze tapijtwinkels!

Onze merken

Logo_louisdepoortere
Logo_vanbesouw
Logo_tretford
Logo_Paradetapijt
Castana 74 kobaltblauw
Interieur Valore 98 carbon - nieuw antracieter

Interesse?

Bij onze interieurwinkel kunt u uw interieur volledig af stemmen op uw persoonlijke smaak en wooninrichting, omdat we een groot assortiment hebben van veel verschillende materialen, kleuren, designs en variaties. Ons vakkundig personeel helpt u met plezier!