PVC vloeren Genemuiden

Bent u op zoek naar PVC in Genemuiden? Bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle kunt u terecht voor allerlei PVC vloeren. Wij zijn een PVC vloerenexpert in Nederland en hebben een zeer veel keuze. De kans is groot dat wij een geschikte PVC vloer voor u in ons assortiment hebben. Zit u eraan te denken om een andere vloer in uw woning te leggen? Of gaat u binnenkort verhuizen? Kom dan zeker eens bij ons langs en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. Naast PVC in Genemuiden, kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting en stoffering van een bedrijfspand.

PVC Genemuiden Jan pleijsier's tapijt
PVC Genemuiden visgraat

Waarom PVC in Genemuiden?

Een vloer van PVC kent heel wat voordelen. Zo is PVC ijzersterk en slijtvast. Deze vloer kunt u in elke kamer leggen, zelfs in een badkamer. Daarnaast is de vloer ook goed te combineren met vloerverwarming. PVC werkt brandvertragend, is onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig. En dat is nog niet alles, want PVC is ook erg duurzaam! Een PVC vloer kunt u in verschillende stijlen krijgen. Wij verkopen  PVC vloeren van onder andere: Ambiant, Therdex ,Quick Step en andere leveranciers.

Een passend aanbod

Bij ons heeft u genoeg keuze als het gaat om PVC kopen in Genemuiden. Wij hebben voor iedereen wel een passende PVC vloer. Breng een bezoek aan ons woonwarenhuis en laat u adviseren. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste PVC vloer. Een vloer die aansluit op uw wensen en interieur. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit ZwolleMeppelKampen en Steenwijk.

In elke kamer in Genemuiden een PVC vloer

PVC vloeren zijn geschikt voor elke kamer bij u thuis in Genemuiden. Ook in vochtige ruimtes, zoals de keuken, badkamer of het kleinste kamertje kunt u een PVC vloer zonder problemen leggen. Let er hierbij op dat u een ondervloer kiest die past bij de bestemming. Wilt u een prachtige badkamer, zonder het koude gevoel van tegels aan uw voeten? Of de uitstraling van hout in de keuken, zonder de vochtproblemen van hout? Kies dan voor een PVC vloer in Genemuiden. 

PVC Genemuiden Chevron

PVC vloer met vloerverwarming leggen

Heeft u vloerverwarming in uw huis? Of bent u van plan om vloerverwarming te leggen? Dan zijn onze PVC vloeren in Genemuiden een goede keus! PVC vloeren laten de warmte namelijk goed door. Uw huis is daardoor dus lekker snel warm. Wij adviseren u graag over het combineren van een nieuwe PVC vloer met uw vloerverwarming. 

PVC vloeren in Genemuiden

Wist u al dat de click versie van PVC vloeren in Genemuiden ook erg populair is? Deze vloeren zijn heel eenvoudig zelf te leggen. Daarnaast hebben deze vloeren ook nog eens een prachtige uitstraling. Daarnaast brengen click PVC vloeren het voordeel met zich mee dat de vloer voor het leggen niet geëgaliseerd hoeft te worden. Dit is wel nodig bij het leggen van een verlijmde PVC vloer in Genemuiden. Verlijmde PVC vloeren brengen als voordeel weer vele legmogelijkheden met zich mee. 

Benieuwd naar de click versie? Of heeft u vragen over de keuze tussen click PVC of verlijmde PVC vloeren kopen? Bezoek ons dan aan de Klaas Fuitestraat 46 in Genemuiden.

Laat uw nieuwe PVC vloer leggen

Bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle staan wij voor uitstekende service. Heeft u iets in gedachten voor uw nieuwe vloer, dan helpen wij u graag dit te visualiseren en realiseren. Samen zorgen wij ervoor dat u een nieuwe PVC vloer koopt die perfect aansluit op uw interieur. Maar onze service stopt niet nadat u een vloer heeft gekozen. Het is ook mogelijk om de PVC vloer bij u thuis in Genemuiden te laten leggen door een van onze ervaren stoffeerders. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. 

Koop uw nieuwe PVC vloer in Genemuiden

Bent u benieuwd geworden naar ons volledige assortiment PVC vloeren in Genemuiden? Via onderstaand kaartje kunt u de route naar ons woonwarenhuis bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw huidige locatie? Klik dan op ‘route’ op het kaartje.