PVC vloeren Dalfsen

Woont u in Dalfsen en bent u op zoek naar een mooie PVC vloer voor in uw woning of bedrijfspand? Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle heeft een breed assortiments PVC vloeren met de juiste prijs- kwaliteitsverhouding. Wij zijn de expert in PVC vloeren waar wij gepast trots op zijn. Door onze jarenlange ervaring in PVC vloeren ook in Dalfsen, kunt u genieten van een duurzame en comfortabele PVC vloer. Onze PVC vloeren zijn slijtvast en zijn makkelijk in onderhoud.

PVC vloer Meppel
PVC Genemuiden visgraat

PVC vloeren in Dalfsen

In uw huis in Dalfsen kan er gekozen worden voor normale PVC vloeren (Dryback) of een PVC click vloer (Rigid Core PVC). De PVC click vloer is nieuw op de markt en veel mensen kiezen voor deze methode. Het grote voordeel van PVC click vloer is dat het makkelijk zelf is te leggen in uw woning in Dalfsen. Hierbij hoeft de vloer niet geëgaliseerd te worden en zo kunt u in de kosten besparen. 

PVC Showroom

Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle is zelf niet gevestigd in Dalfsen, maar heeft een locatie in Genemuiden en een locatie in Meppel. Kom eens langs in onze showroom in Meppel of Genemuiden. Hier kunt u onze PVC vloeren bekijken in de showroom. Bekijk ook onze pvc vloeren in Genemuiden en Meppel