Laminaat

Voor laminaat bent u bij Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle in Genemuiden en Meppel aan het juiste adres. Met de kennis en vakmanschap zijn wij ook úw laminaatexpert. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe vloer voor uw woonkamer, slaapkamer etc., maar ook voor de vloerbedekking van uw bedrijfspand.

 

Laminaat mellow oak beige
Laminaat

Goedkoop, slijtvast en zelf legbaar

Laminaat is een perfecte vloer om in iedere woning of kantoor te gebruiken. Het heeft namelijk vele voordelen: het is relatief goedkoop, slijtvast, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken en gemakkelijk zelf te leggen.
De planken klikken door een speciale verbinding in elkaar, waardoor het gebruik van lijm niet nodig is. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een beschadiging gemakkelijk vervangen kan worden en het laminaat bij verhuizing eventueel meegenomen kan worden.

Bovendien is laminaat door een verbeterende kwaliteit vaak niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Zo is er laminaat met knoesten, nerven en zelfs met een zichtbare en voelbare houtstructuur mogelijk.

Het laminaat is bij Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle in Genemuiden en Meppel verkrijgbaar in vele kleuren en merken, zoals:

Voel je goed, voel je thuis

Als de basis maar klopt. Dat geldt beslist ook voor je huis! Een goede indeling, mooie kleuren, strakke wanden én een prachtige vloer zijn heel bepalend voor de sfeer in je persoonlijke thuishaven. Bekijk ook onze pvc vloeren in Genemuiden en Meppel, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit ZwolleKampen en Steenwijk  en omgeving.

Laminaat mellow oak beige
Laminaat Laminart Cracked Slate

Interesse?

Bij onze interieurwinkel kunt u uw interieur volledig af stemmen op uw persoonlijke smaak en wooninrichting, omdat we een groot assortiment hebben van veel verschillende materialen, kleuren, designs en variaties. Ons vakkundig personeel helpt u met plezier!