Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

PVC vloer Steenwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer nabij Steenwijk? Breng dan vandaag nog een bezoek aan Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van PVC vloeren in Steenwijk en omgeving. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring in het vak, garanderen wij u altijd het beste resultaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwe PVC vloer in Steenwijk? Kom dan gerust eens langs op één van onze locaties in Meppel of Genemuiden. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze collectie!


PVC vloer nabij Steenwijk van kwaliteit!

Kiest u tijdens de zoektocht naar een nieuwe PVC vloer nabij Steenwijk voor Jan Pleijsier? Dan kiest u voor service en kwaliteit! Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment normale PVC vloeren en click PVC vloeren. Het grootste voordeel van een click PVC vloer nabij Steenwijk is dat u deze eenvoudig zelf kunt leggen. De vloer hoeft namelijk niet geëgaliseerd en gelijmd te worden waardoor u bovendien weer kosten bespaart. Welke PVC vloer nabij Steenwijk u ook kiest, u heeft gegarandeerd een comfortabele en duurzame vloer te pakken. Onze PVC vloeren hebben een uitstekende slijtvastheid waardoor ze praktisch schade- en onderhoudsvrij blijven. Op die manier kunt u jaren genieten van een schitterende PVC vloer in Steenwijk zonder al te veel moeite. Wel zo fijn toch?

PVC vloeren Steenwijk

Meer dan PVC vloeren nabij Steenwijk

Naast ons ruime assortiment met PVC vloeren én andere vloeren, bevat ons aanbod ook de overige benodigdheden om uw woning in te richten. Denk hierbij aan raamdecoratie, meubels, woonaccessoires, onderhoudsproducten en meer! Tevens kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van projectinrichting en interieuradvies. Meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Bezoek Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle

Heeft u al een een prachtige PVC vloer nabij Steenwijk op het oog? Kom deze dan vrijblijvend eens in het echt bekijken. Jan Pleijsier niet gevestigd in Steenwijk zelf, maar beschikt over een woonwinkel in Meppel en Genemuiden. Op slechts een kwartiertje rijden vanuit Steenwijk bereikt u onze locatie in Meppel al. Wij nodigen u daarom van harte uit om onze PVC vloeren te komen bewonderen!

Zie ook PVC vloer Hoogeveen, Meppel, Kampen, Zwolle en Genemuiden voor meer informatie. 

Neem direct contact op


Direct een PVC vloer nabij Steenwijk kopen?

Weinig onderhoud en ook nog eens ontzettend duurzaam. Wilt u nog meer voordelen horen om voor een PVC vloer nabij Steenwijk te kiezen? Breng vandaag nog een bezoek aan een van onze woonwinkels of neem contact op voor meer informatie. Bel, mail of vul het contactformulier in. Onze specialisten staan u graag ter woord! Geniet u binnenkort ook van een nieuwe PVC vloer in Steenwijk?

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543