Gang- en traplopers

Traploper hoek
Traploper Jan Peijsier

Onze collectie bestaat uit diverse traplopers waaronder de traditionele kwaliteiten in ook weer zoveel verschillende dessins. Zo kunt u kiezen uit de geweven traplopers die u de sfeer laten proeven van oudsher.
Medaillons of de fijnere bloemendessins geven u de nuance waar uw trap om vraagt. Maar ook een indiaans of een Grieks dessin kunnen uw gang en trap een metamorfose geven.

Daarnaast “natuurlijk” de sisal- en kokoslopers die in de meest bijzondere varianten zijn te verkrijgen. Leuk is het om een effen loper te voorzien van een band met een contrasterende kleur die bijvoorbeeld terugkomt in de wand. Er is altijd wel een kleur of dessin te vinden die u aanspreekt.

Er kan ook van elk trapgeschikt tapijt een traploper voor u gemaakt worden. Hierdoor ontstaat er nog veel meer keus. Voor een modern interieur zou men kunnen kiezen uit een effen tapijt in combinatie met een roede in bijvoorbeeld een nikkel kleur. Alles natuurlijk in de interieurkleuren die de hedendaagse trap verdient.

Ook in traproeden zijn er diverse kleuren en mogelijkheden.

 

 

Traploper print

Enkele bekende merken (collecties) zijn

  • Brink & Campman
  • Louis de Poortere
  • Hamat

Voorbeelden Traplopers

Logo_yunieq
Traploper grijs
Traploper met dubbele bies
Jan Pleijsier traploper
Traploper hoek trap
Traploper tapijt
Traploper met sisal
Traploper open trap
traploper van tapijt
Traploper open trap

Interesse?

Bij onze interieurwinkel kunt u uw interieur volledig af stemmen op uw persoonlijke smaak en wooninrichting, omdat we een groot assortiment hebben van veel verschillende materialen, kleuren, designs en variaties. Ons vakkundig personeel helpt u met plezier!