Lamelparket

Bent u op zoek naar nieuw parket in provincie Overijssel? Kom dan naar Jan Pleijsier Wonen & Lifestyle. Hier wordt u met plezier door vakkundig en enthousiast personeel geholpen aan een nieuwe parketvloer. Omdat wij een breed assortiment hebben, kunt u hier met ieder budget en specifieke wens terecht. En we helpen u niet alleen graag aan een nieuw parket voor uw huis, maar ook aan een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand in Overijssel.

Lamelparket
Tapijt Jan Pleijsier Genemuiden

Prachtige uitstraling

Parketvloeren zijn een zeer populaire vloerafwerking door de natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten met elk een andere uitstraling. Door al deze keuzes zijn ze te combineren met iedere interieurstijl: van een oud eiken vloer tot een strakke vloer van noten of jatoba. Bovendien bieden wij u mogelijkheden tot het leggen van patronen. Jan Pleijsier heeft onder andere een speciaal aanbod van lamelparket dat praktisch en vrij eenvoudig te leggen is door een geavanceerd kliksysteem. Hierdoor is de vloer mee te nemen naar een ander huis in geval van verhuizing. Omdat het parket bovendien een levensduur van zo’n 25 jaar of langer kan hebben, is dit een interessante investering, ook als u niet zo’n groot budget heeft.
Parket lamel
Lamelparket vloer

Kom gauw

Als u nieuw parket wenst in de provincie Overijssel of elders in het land, kom dan naar één van onze vestigingen in Genemuiden of Meppel. Als projectinrichter doen wij ook kantoorpanden, horecagelegenheden of andere bedrijfspanden. Bel gerust voor meer informatie!

Lamelparket

Lamelparket is een praktische en vrij eenvoudig te leggenvloerbedekking. Het parket is reeds in de fabriek opgebouwd uit drie lagen. Lamelparket bestaat uit een sandwichconstructie, waarbij de lagen haaks op elkaar staan om het werken van de vloer zoveel mogelijk tegen te gaan. Belangrijk voordeel is dat het kant-en-klaar is afgewerkt met olie of lak, zodat er geen stof en dampen ontstaan tijdens het leggen. En doordat hetmakkelijk zelf is te leggen is het vooral ook prijstechnisch een interessante optie. Dat laatste wordt nog eens bevestigd door de samenstelling van lamelparket. Van parket zien we alleen de bovenlaag, de toplaag bepaalt het aanzicht. Bij lamelparket bestaat alleen de bovenlaag uit een duurdere houtsoort.

We zetten nog een paar voordelen voor u op een rij

Bij een toplaag van 4 mm. kunt u de vloer nog enkele keren schuren, waardoor een levensduur van ca. 25 jaar mogelijk is. Dan nog een kostenbesparend element: het is eventueel mee te nemen naar een ander huis in geval van verhuizing. Verder is lamelparket ook goed toe te passen in flats en appartementen met behulp van een goed isolerende tussenlaag. Lamelparket is alleszins een aantrekkelijke vorm van vloerbedekking. Er zijn talrijke overwegingen om voor de korte of lange termijn voor deze vorm te kiezen. Laat u zich er door ons goed over voorlichten, zodat uw keuze te allen tijde een verantwoorde is.

 

Bekijk ook onze pvc vloeren in Genemuiden en Meppel, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit ZwolleKampen en Steenwijk.

Enkele bekende merken zijn

  • Alfa Parket
  • Ambiant Parket